Tipuri de pardoseala la moda in anul 2021

Urmeaza sa te muti in casa noua sau vrei sa iti renovezi locuinta actuala? Daca raspunsul este da, cu siguranta te gandesti ce tip de pardoseala sa alegi si care este la moda in anul 2021. Trendurile sunt in continua schimbare, insa daca vrei sa te bucuri de un design modern, iti vom prezenta cele mai apreciate tipuri de pardoseala anul acesta.

Inainte de a dezvolta acest subiect, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua o decizie. Statisticile arata ca aproximativ 30% din proprietari sunt de parere ca pardoseala reprezinta elementul care displace cel mai mult. Pentru a te asigura nu vei face si tu parte din aceasta categorie, ai nevoie de putina inspiratie si timp de gandire in privinta alegerii unei pardoseli potrivite. Poti incepe prin a te raporta la aspecte precum: cat de practica este pardoseala pe care urmeaza sa o alegi, daca se asorteaza cu stilul casei si nu in ultimul rand, cat de pretentioasa este in privinta curatarii.

Acestea fiind bifate, iata tipurile de pardoseala la moda in anul 2021

  • Pardoseala din beton acidat

Nu de mult, pardoseala din beton era asociata, in general, cu spatiile publice si nu era deloc asociata cu ideea de confort. In anul 2021 acestea reprezinta un trend. Datorita acizilor speciali ce ofera pardoselilor culori diferite, sunt considerate ca fiind originale si cele mai potrivite in acest an.  Un alt avantaj este reprezentat de intretinerea usoara. Pentru a-i pastra aspectul impresionant, trebuie doar o data la ceva timp sa soliciti o firma care sa iti ofere serviciul de slefuire pardoseli beton.

  • Pardoseala din lemn natural

Lemnul este materialul clasic, mereu la moda. Cu toate acestea, provenienta, dar si modul in care este pregatit sunt aspect foarte importante pentru multi dintre cei ce aleg acest tip de pardoseala.  Oamenii devin tot mai constienti despre impactul pe care il au asupra mediului in incercarea de a deveni eco-friendly, chiar si atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei locuinte. Totodata, se pune foarte mult accent si asupra modului in care lemnul este tratat. Adesea, se opteaza pentru ulei sau ceara non-toxica pentru ca aerul din casa sa fie cat mai calitativ.

  • Gresie cu aspect de marmura

O alegere moderna si eleganta este reprezentata de gresia cu aspect de marmura. Diferenta dintre acest model de gresie si marmura clasica nu este deloc vizibila, mai ales pentru necunoscatori. Materialul este ideal pentru incaperi spatioase, in combinatie cu un mobilier alb sau negru. In ciuda aspectului minunat, este mai pretentioasa decat celelalte tipuri de pardoseli. Se vor observa rapid urmele si trebuie spalata des. Daca nu ai o problema cu acest mic dezavantaj, cu siguranta gresia cu aspect de marmura este o alegere mai mult decat inspirata in anul 2021.

Asadar, inainte de a aduce orice modificare locuintei, nu uita ca pardoseala este primul element cu valoare decorativa, din locuinta ta. Intregul concept de amenajare va porni de la tipul de pardoseala aleasa. Mult succes!

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

5 + seventeen =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?