TAIERE CU FIR DIAMANTAT

Taierea cu fir diamantat este un instrument flexibil folosit in constructii pentru sectionarea diferitelor materiale, precum: caramida, zidarie, beton armat, otel, fier, aluminiu si diferite forme de taiere metalica. Se poate afirma ca este un instrument ideal pentru taierea si indepartarea betonului armat. Utilajele care folosesc firul diamantat oferta cea mai eficienta metoda folosita pentru a sectiona si perfora constructiile de beton, fundatiile, podurile si permite realizarea unor taieri in unghi exact. In plus, firul diamantat este un material rezistent, flexibil si foarte usor de folosit in spatii inguste sau dificile.

 

SERVICII TAIERE CU FIR DIAMANTAT

Avis Instal este partenerul ideal in realizarea lucrarilor de taieri si carotari diamantate oriunde in tara. Compania executa cu profesionalism taieri cu fir diamantat, carotari diamantate si taieri cu disc diamantat utilizand doar utilaje performante.

Serviciile oferite de Avis Instal pot fi aplicate in realizarea de instalatii electrice, instalatii de aerisire, instalatii sanitare, instalatii industriale (carotare diamantata), taieri pe orice grosime indiferent de duritatea materialelor componente ale structurii (taiere fir diamantat), modificarea structurala a cladirilor, demolari controlate, renovari, decupare sau extinderea golurilor pentru usi, ferestre, conducte sau pereti usori (taiere disc diamantat).

Tehnica diamantata cu fir este des folosita pentru sectionarea fundatiilor de beton, prin folosirea tehnologiei bazata pe taierea umeda. Lucrarea se poate executa rapid, fara vibratii, fara murdarie sau praf si se va asigura un finisaj neted. Utilizarea apei nu permite sa se creeze praf sau reziduri in urma interventiei.

Utilajele de taiere cu fir diamantat sunt utile si in cazul grinzilor si stalpilor, uneori inlocuind tehnica de taiere cu disc diamantat deoarece poate sectiona orice tip de structura betonata sau zidarie.

Datorita avantajelor tehnico-economice pe care le ofera, taierea cu fir diamantat este un procedeu aplicat in cadrul lucrarilor de demolare partiala sau totala. Se pot taia structurile constructiilor aflate in imediata vecinatate a altor cladiri sau utilitati.

 

AVANTAJE TAIERE CU FIR DIAMANTAT

Taierea cu fir diamantat este foarte utila deoarece:

– creaza mai putine pierderi decat alte echipamente, iar adancimea de taiere este nelimitata.

– permite sectionarea in zidarie, stalpi, caramizi, beton armat si chiar a betonului care este sub-imbinat in apa

– este mai rentabila comparativ cu alte tehnici de taiere

– reprezinta alegerea perfecta pentru taierea materialelor deosebit de groase sau neregulate

– este rapida si eficace.

Masinile electrice cu fir diamantat puse la dispozitie de firma Avis Instal sunt operate de specilisti calificati care garanteaza lucrari de calitate.

taiere cu fir diamantat in beton
taiere beton fir diamantat
utilaj cu fir diamantat
Lucrari de Top cu tehnica diamantata
Discuri Beton si Carote Diamantate
Vezi produsele!
Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?