Telefon
0722 992 444
Program
L-V: 8:30-17:30, S-D: Inchis

Pistonul hidraulic portabil

 

Pistonul este alimentat de o pompa hidraulica de 500 bari. Cilindrul contine o valva de control si un piston care deplaseaza un bolt intre doua pene. Capatul pistonului este introdus intr-o gaura, executata in materialul de spart. Boltul incepe sa se deplaseze, departand cele doua pene si fortandu-le in peretii gaurii. Cand tensiunea creste, depasind forta de rezistenta a materialului, va aparea o fractura.

 

Cum functioneaza?

 

 

Etapa 1 – Se executa o gaura cu diametru si adancime precise in materialul de spart. Se introduce partea mobila (boltul si penele) a echipamentului in aceasta gaura.

 

Etapa 2 – Se actioneaza pistonul hidraulic care impinge boltul, departand penele cu o forta de 400 tone. In cateva secunde va aparea o fractura in material.

 

Etapa 3 – Continuand actionarea penelor, fractura poate fi departata pana la maxim.

 

Unde poate fi folosit?

 

Prin folosirea pistonului hidraulic rezulta bucati de material care pot fi indepartate cu usurinta manual sau mecanizat. Aceasta metoda de demolare controlata creste semnificativ productivitatea si scade costurile. Lucrul se face fara zgomot si directia fracturilor in material poate fi controlata. Domeniile de utilizare sunt foarte variate de la roca masiva, beton armat, capete de stalpi si coloane forate pana la pereti de caramida sau BCA, parapeti de sprijin sub ferestre, s.a.

suna acum