PORTOFOLIU VARIAT

Firma noastra un portofoliu variat cu proiecte reusite. Avis Instal Bucuresti detine echipamente dedicate industriei constructiilor, putand oferi servicii de carotare si de taiere cu disc sau fir diamantat. In plus, putem executa proiecte de demolari controlate in conditii de deplina siguranta. De-a lungul timpului, am participat la diferite lucrari care ne-au ajutat sa ne perfectionam modul de lucru. Echipa noastra este formata din oameni specializati in domeniu care au ajutat la realizarea acestui portofoliu cu lucrari reusite.

 

PROIECTE INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE

Portofoliul nostru ne defineste si putem demonstra ca avem capacitatea de derula atat proiecte industriale, de amploare, precum si proiecte mici, individuale. Ne adaptam oricarui tip de lucrare in domeniul constructiilor. De asemenea, avem la dispozitie materialele si utilajele necesare pentru rezultate de calitate si rezistente in timp. Echipa noastra este pregatita pentru activitati de orice anvergura, iar utilajele sunt de ultima tehnologie.

Vizualizeaza portofoliul nostru pentru mai multe proiecte si lucrari. Daca vrei sa beneficiezi de cele mai buine servicii de taiere beton, carotare sau demolare controlata, nu ezita sa ne contactezi,

 

 

 

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?