Program
L-V: 8:30-17:30, S-D: Inchis

Crucher, cleste actionat hidraulic portabil

 

Demolarea cu clestele hidraulic portabil Crusher are avantajele unei demolari aproape fara zgomot, controlabila, in urma careia rezulta, fara vibratii, bucati de zidarie sau beton armat ce pot fi manipulate si transportate cu usurinta. Grosimea maxima a elementelor ce pot fi demolate cu acest utilaj este de 160 mm si este data de deschiderea “falcilor”.

 

Clestele Crusher are o putere foarte mare de sfaramare si poate fi manipulat relativ usor de operatori. Dimensiunile utilajului permit lucrul in zone cu acces dificil, lucru foarte apreciat in domeniul contructiilor civile si industriale. Chiar daca este un aparat folosit preponderent in demolari, clestele hidraulic portabil Crucher are o functionare silentioasa si nu vibreaza.

 

Grupul hidraulic este alimentat la curent de 220 V, deci nu necesita conditii speciale si poate lucra oriunde (la interior sau exterior). Dimensiunile compacte ale utilajului il fac suficient de verstil pentru a putea opera in spatii restranse.

 

Cum functioneaza?

 

Dupa stabilirea formei si dimensiunilor elementelor de demolat se incepe procesul de sfaramare , care se repeta pana la terminarea demolarii pe masura ce bucatile sparte sunt indepartate. Materialul este fragmentat si sfaramat treptat pana la sectionarea totala, apoi poate fi indepartat cu excavatoare sau alte utilaje specializate.

 

Unde poate fi folosit?

 

Clestele de sfaramare portabil este ideal pentru demolari in magazine, blocuri de locuinte, spitale, birouri, s.a., unde actionarea fara zgomot, vibratii si praf este vitala.

suna acum