Brokk – un robot de demolare controlata

 

Lucrarile de demolari pot fi realizate rapid si eficient cu Robotul Brokk 90, un utilaj de ultima generatie extrem de performant. Acesta poate fi dotat cu una dintre sculele specifice operatiunilor de demolare cum ar fi pick-hammerul hidraulic de 252 J cu 840 pana la 1920 batai / min sau, pentru demolari fara vibratii, clestele de sfaramare pentru beton cu deschidere de 320 mm si putere de sfaramare de 35,6 tone forta.

 

Brokk 90 combina un sasiu compact cu un puternic motor electric de 11 kW si un brat hidraulic din trei segmente care poate ajunge la o lungime de 3,6 m. Aceasta combinatie permite robotului sa actioneze un pick-hammer extrem de puternic in raport cu greutatea sa. Rezultatul este o masina usoara si suficient de mobila pentru a fi folosita in santiere rezidentiale, dar destul de puternica pentru a indeplini sarcini grele pe santiere cu destinatie comerciala sau industriala..

 

Potrivit oriunde 

 

Avand o greutate de numai 980 kg in configuratia de baza, Brokk 90 este suficient de mic, usor si mobil pentru a va aduce puterea in locuri aparent imposibil de accesat. Poate fi transportat cu un pick-up, poate merge peste pardoselile instalate in locuinte iar pentru transportul la etaje superioare incape intr-un lift de marfa obisnuit. Dimensiunile mici ii permit sa treaca prin orice gol de usa standard, prin subsoluri joase, sa intre in camere de baie mai mari – de fapt, poate intra in aproape orice incapere unde este nevoie de o scula puternica si care economiseste munca manuala.

 

Mai sigur si mai productiv

 

Siguranta este grija principala in spatiile restranse. Brokk 90 este proiectat sa lucreze aproape oriunde, pentru a va scuti pe Dumneavoastra sa o faceti. Manevrarea prin sistemul de telecomanda fara fir, permite operatorului sa controleze cu precizie robotul de la o distanta sigura, unde nu poate fi accidentat de moloz sau bucati de stuctura in cadere. Unitatea de comanda cantareste doar 3 kg si permite operatorului sa stea la o distanta sigura de echipamente in miscare sau care vibreaza, avand totusi o vedere foarte buna a locului unde lucreaza. Toate aceste avantaje conduc la o productivitate crescuta a muncii prin reducerea oboselii si riscurilor asupra operatorului.

 

Cand lucrarile de demolari trebuie facute in spatii inguste, marimea chiar conteaza. Scopul este de a oferi maximum de putere si versatilitate in santier, iar Brokk 90 reuseste sa atinga acest scop. Designul compact, puterea sculelor, operarea usoara si sigura fac din Brokk 90 alegerea perfecta pentru utilizarea in orice mediu, rezidential, comercial sau industrial.

 

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?