Program
L-V: 8:30-17:30, S-D: Inchis

Perforare beton cu tehnica diamantata

 

Perforare beton prin AVIS INSTAL, o alegere excelenta pentru lucrarile din zona rezidentiala sau industriala.

In industria constructiilor civile sau industriale, perforarea cu tehnica diamantata este cea mai sigura metoda de a strapunge materiale precum caramida, BCA , boltari prin carotare uscata si mai ales beton, beton armat (pereti, plansee, stalpi), beton precomprimat (grinzi, prefabricate) prin carotare umeda. Aceste metode nu produc zgomote puternice sau vibratii si nu afecteaza structura de rezistenta.

 

Diametrele gaurilor pot varia de la 20 la 500 mm.

 

Servicii:

 

Avis Instal prin departamentul Perforari Profesionale, realizeaza lucrari complexe prin carotare sau combinarea lucrarilor de carotare si taiere:

 

  • perforari in pereti si plansee din beton armat pentru conducte si cabluri de instalatii sanitare, electrice sau de gaze;
  • carotare in beton pentru probe;
  • decupaje in pereti si plansee in sistem “gaura langa gaura” sau prin lucrari combinate de carotare si taiere sau demolare;
  • gauri pentru ancore si ancorare cu sisteme chimice Hilti;
  • detectare pozitie armaturi in elemente beton armat;
  • gauri pentru cosuri de centrale sau hote de bucatarie.

 

Avantaje:

 

Avis Instal este una dintre putinele companii din Romania care poate realiza perforari cu lungimi foarte mari.

Tehnica diamantata pe care o utilizam inlocuieste metodele primitive care ar putea afecta si deteriora structura expusa spatiului de lucru. Noile sisteme de taiere beton cu disc diamantat nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata a procesului de perforare, timp scurt de executie, iar prezenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment.

Noile tehnologii diamantate folosite se caracterizeaza prin controlul procesului de taiere beton si precizia cu care se executa sectionarile.

Operatiunea de taiere perete beton este supravegheata si controlata in totalitate de operatorii nostri specializati si autorizati in taieri beton. Echipele noastre de specialisti sunt certificati si instruiti in utilizarea tehnologiilor avansate pe care le detinem, iar echipamentele de protectie asigura deplina siguranta a persoanelor, structurii cladirii si determina ca lucrarea sa se desfasoare potrivit normelor specifice acestor tipuri de lucrari.

Exemplu: perforare in caramida, cu o lungime de 13 m – Biserica Antim, Bucuresti.

 

suna acum