Pardoseli din beton slefuit – O alegere mai mult decat inspirata

Pardoselile slefuite din beton sunt tot mai solicitate in ultima perioada, atat pentru spatiile industriale, comerciale sau de birou, cat si pentru cele rezidentiale. In prezent, reprezinta principala alegere datorita avantajelor multiple: Sunt rezistente, usor de intretinut, au un aspect interesant si nu in ultimul rand, prezinta un grad inalt de reflexie a luminii. Acestea sunt doar cateva dintre principalele avantaje care diferentiaza pardoselile din beton slefuit de restul pardoselilor existente pe piata din Romania.

Insa asta nu e tot! In continuare, iti vom explica de ce pardoselile din beton slefuit reprezinta o alegere mai mult decat inspirata.

  1. Nu atrag praful

Pardoselile din beton slefuit sunt fara emisii de praf. Iata de ce:

  • Rolul slefuirii unei pardoseli este acela de a obtine o suprafata neteda, lipsita de rugozitati care in mod normal, ele ar fi fost responsabile de atragerea murdariei. Astfel, daca pardoseala este perfect polisata si slefuita, in mod cert nu vor exista denivelari sau “adancituri” care sa depoziteze praful.
  • Pe suprafata pardoselilor din beton slefuit se aplica un tratament chimic pe baza de Litiu-Silicati care ofera protectie si un aspect lucios. Rolul acestuia este de a oferi rezistenta crescuta la uzura si de a tine particulele de murdarie la distanta.
  1. Nu necesita costuri mari de intretinere

Toate finisajele sintetice ale pardoselilor se vor uza in timp. Unele mai rapid, altele in timp, insa acest aspect depinde de intensitatea traficului. Cert este ca indiferent de cata atentie acorzi intretinerii, ele au o durata de viata limitata, iar pentru a le schimba sau pentru a le aduce imbunatatiri, in mod cert ai nevoie de un buget considerabil.

In cazul pardoselilor din beton slefuit, lucrurile stau complet diferit deoarece nu dispun de straturi peliculare realizate din diferite materiale aplicate pe beton. Astfel, suprafata perfect neteda si rezistenta, ajuta pardoseala sa reziste chiar si in fata socurilor mecanice. In alta ordine de idei, intretinerea nu este deloc una costisitoare deoarece poate fi spalata doar cu apa.

Practic, cu efort minim, te poti bucura ani la rand de pardoseli ca noi, lucioase si rezistente la uzura.

  1. Se pot personaliza

Procesul de slefuire si polisare ofera posibilitatea clientului sa aleaga modelul suprafetei, in functie de preferinte.  Optiunile sunt variate: suprafete lucioase, mate, agregate partial descoperite, etc.

Nu doar suprafata poate fi personalizata, ci si culoarea. Tot ce trebuie sa faci este sa dai frau liber imaginatiei si sa iti personalizezi propriul spatiu dupa bunul plac.

Asadar, fara doar si poate, pardoselile din beton slefuit reprezinta una dintre cele mai inspirate alegeri si nu in ultimul rand, o investitie inteligenta, pe termen lung.

Daca ai optat deja pentru acest tip de pardoseli si doresti sa ii pastrezi aspectul si rezistenta in timp, iti punem la dispozitie serviciul de slefuire pardoseli beton, realizat prin intermediul tehnologiei utilajelor.

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

13 − eleven =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?