Idei amenajare interior pentru spatii mici – mobilier incastrat in perete

Locuintele de dimensiuni mici pot fi valorificate la fel de mult precum cele spatioase, in care exista numeroase optiuni de organizare. Chiar daca pare ca spatiul pare ca nu iti ofera oportunitati de amenajare interioara, trebuie sa stii ca exista o multime de idei ingenioase prin care poti scapa de aglomerarea de obiecte si piese de mobilier din casa. Printre acestea se numara mobilierul incastrat in perete, o solutie prin care poti economisi spatiu considerabil.

Mobilierul incastrat in perete – solutia ideala pentru locuintele mici

Atunci cand locuiesti intr-un apartament sau intr-o casa mica, incastrarea mobilierului in perete este de departe cea mai potrivita idee prin care poti optimiza spatiul. Mai mult decat atat, avantajele oferite nu se refera doar la acest aspect, ci si la estetica. Mobilierul incastrat in perete ofera impresia unui spatiu aerisit, in timp ce mobilierul clasic, masiv, ”sufoca” incaperea.

Pentru ca poate fi realizat la comanda, mobilierul incastrat nu iti impune limite in privinta dimensiunilor. Drept urmare, te poti bucura de valorificarea oricarui spatiu din casa, indiferent ca este vorba despre dormitor, hol, living, baie sau bucatarie.

Idei amenajare interior – living sau dromitor cu mobilier incastrat in perete

Spatiul din spatele canapelei din living este, de cele mai multe ori, nevalorificat. Astfel, acest tip de mobilier iti permite sa realizezi o blibioteca incastrata pe care sa o folosesti pentru depozitarea cartilor preferate. In functie de spatiul de care dispui, poti alege numarul de rafturi, dar si pozitionarea acestora ori forma bibliotecii tale.

In ceea ce priveste dormitorul, exista doua piese de rezistenta in cadrul acestei incaperi – patul si dressing-ul. Daca iti doresti sa optimizezi spatiul in dormitorul tau, dar in acelasi timp sa te bucuri de o estetica exceptionala, poti opta pentru dressing-ul incastrat. In plus, pentru a crea un efect “wow” poti amplasa niste spoturi care sa scoata rafturile in evidenta, iar daca alegi mascarea dressing-ului prin intermediul usilor culisante, poti aseza celelalte obiecte de mobilier fara a fi conditionat de inchiderea usilor cu balamale.

Idei amenajare baie – rafturi incastrate in perete

Tot din capitolul “idei amenajare interior” face parte si amenajarea baii. Chiar daca reprezinta o incapere din locuinta in care nu petreci prea mult timp, organizarea este la fel de importanta. Rafturile incastrate in perete reprezinta un trend in ceea ce priveste amenajarea baii. Astfel, daca optezi pentru aceasta idee de depozitare, nu doar ca te vei bucura de mai mult spatiu, ci vei crea si un aspect placut.

Asadar, alegerea unui mobilier incastrat in perete vine la pachet cu o multime de beneficii. In cazul in care ai in plan un astfel de proiect, apeleaza la echipa noastra pentru servicii de taiere beton.

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

14 − seven =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?