Cum sa amenajezi in stil modern o bucatarie open space?- sfaturi practice

Bucataria open space este un concept de design interior care a reconfigurat aspectul multor locuinte. De obicei, acesta se adapteaza eficient la spatiile inguste. Din acest motiv, el este o varianta ideala pentru proprietarii de locuinte mici. O bucatarie open space indeplineste atat un rol esetic, cat si functional. El este recunoscut pentru capacitatea sa de mari spatiul unei locuinte. Datorita efectului vizual de extindere spatiala, acest concept reprezinta o investitie inteligenta pentru un plus de confort. Daca si tu te confrunti cu problema dimensiunilor inguste, atunci iata care sunt cele mai eficiente idei de amenajare a unei bucatarii de tip open space:

Bucatarie open space cu living- avantaje

Conceptul de bucatarie open space cu living fluidizeaza traficul din casa. Datorita acestui tip de amenajare, proprietarul nu mai trebuie sa deschida sau inchida o usa pentru a intra intr-un anumit spatiu. Lipsa delimitarilor ofeite de o bucatarie open space cu living reuseste sa simplifice procesul de trecere dintr-o incapere in cealalta. Pe de alta parte, acest concept de design interior extinde spatiul din punct de vedere vizual. Delimitarea incaperilor poate sa blocheze lumina naturala sa patrunda in toata incaperea. In schimb, o bucatarie de tip open space cu living favorizeaza raspandirea sa in intreaga camera. Acest efect vizual influenteaza perceptia spatiala a incaperii intr-o maniera favorabila. Daca planuiesti sa amenajezi in cadrul locuintei tale o bucatarie open space cu living, atunci nu uita sa apelezi la specialisti in servicii de demolari controlate pentru a renunta la peretele despartior.

Bucatarie open space cu bar- o investitie inteligenta

O bucatarie open space iti ofera un plus de spatiu. Din acest motiv, poti pune in aplicare cateva idei ingenioase de design pentru a redefini aspectul estetic. Astfel, exista posibilitatea de a transforma acel loc intr-o bucatarie open space cu bar.  Aceasta piesa de mobilier se adapteaza eficient atat in locuintele mici, cat si in cele de mari dimensiuni, deoarece iti ofera un spatiu suplimentar pe care sa iti desfasori activitatile.  Din acest motiv, poti opta pentru montarea unui bar in bucatarie open space pentru un plus de confort.

Bucatarie open space cu insula- spatiu suplimentar

Bucataria open space cu insula este destinata caselor de dimensiuni generoase. De obicei, ea se adapteaza eficient in spatiile extinse unde se pot integra numeroase piese de mobilier. Pe de o parte, ea completeaza design-ul unei bucatarii moderne. Pe de alta parte, daca ai nevoie de spatiu suplimentar atunci cand gatesti, o bucatarie open space cu insula este tot ce ai nevoie.

Asadar, acest concept este recunoscut pentru caracterul sau functional. Datorita acestui tip de amenajare, poti economisi spatiul inteligent, dar si sa extinzi dimensiunile din punct de vedere vizual.

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

fourteen − five =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?