Confera un aer sofisticat balconului tau cu aceste idei de amenajare

Majoritatea romanilor au tendinta de a folosi balconul pe post de spatiu de depozitare al obiectelor pe care nu le folosesc in prezent. Cu toate acestea, spatiul respectiv are un potential ascuns pe care l-ai putea valorifica in alta maniera. Daca balconul nu a fost conceput cu cele mai permisive dimensiuni, probabil ca este dificil sa vizualizezi cum ai putea sa il pui in valoare. Cu toate acestea, exista numeroase idei de amenajare care te pot ajuta sa conferi acelui spatiu un aer sofisticat.

Amenajare balcon ingust- un potential neexplorat

Amenajarea unui balcon ingust poate fi destul de dificila din cauza dimensiunilor reduse. Cu toate acestea, atunci cand iti folosesti imaginatia, doar cerul este limita. Din acest motiv, este suficient sa scapi de toate vechiturile si sa incepi cu procesul de amenajare al balconului ingust. In ciuda dimensiunilor sale, acest spatiu te poate ajuta sa obtii oaza de liniste la care aspiri de atata timp. Pentru a reusi sa iti organizezi un spatiu relaxant, este necesar sa respecti principiul simplitatii si al proportiilor echilibrate. In acest context, se poate incadra in balcon o canapea de exterior pentru o singura persoana care sa aiba in partea inferioara atasata o mica ladita de depozitare. Deasupra sa se pot monta cateva rafturi suspendate, astfel incat sa poti completa designul acestui spatiu. Pentru acest proces, este necesara interventia unor specialisti in servicii de perforare beton. In final, exista posibilitatea de a monta o masa suspendata de perete de dimensiuni reduse pe care sa iti lasi ceaiul cand il savurezi in acel loc. Se poate evidentia caracterul modern al canapelei cu ajutorul unei perne decorative si a unei paturi de dimensiuni mici. Pe suprafata raftului suspendat se poate profila cu usurinta o planta sau cateva carti. In functie de proportiile obiectelor alese, se poate evidentia spatiul respectiv intr-o maniera complementara. Indiferent ce idei de amenajare pentru un balcon ingust vei folosi, trebuie mereu sa tii cont de principiul simplitatii si al proportiilor echilibrate.

Amenajare balcon deschis- o oaza de liniste

Amenajarea unui balcon deschis poate fi o adevarata provocare pentru proprietar din cauza conditiilor meteo. Nu se pot amplasa in acest spatiu covorase, paturi sau perne, deoarece ploaia sau ninsoarea le pot deteriora semnificativ  structura. Cu toate acestea, exista numeroase optiuni care se pot aplica. Daca balconul este prevazut cu o serie de dimensiuni generoase, atunci exista posibilitatea incadrarii mobilierului de exterior in acel spatiu. In caz contrar, se poate opta pentru o masuta pliabila, montata in perete si maximum doua scaune. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a include pe balcon un leagan de gradina si o masuta. Dupa ce au fost incluse piesele de mobilier, se poate continua procesul de amenajare al balconului deschis cu etapa de completare. De fiecare data cand iti vei dori sa te bucuri de aerul curat din acel spatiu, poti sa amplasezi pe leagan sau pe scaune cate o paturica moale si o pernuta. Pentru un plus de relaxare, ai posibilitatea de a decora spatiul respectiv cu cateva lumanari parfumate. In cazul in care dimensiunile iti permit, poti adauga o planta mai mare, atsfel incat sa conferi un aer de naturalete spatiului respectiv.

Asadar, ai posibilitatea de a conferi un aer sofisticat balconului tau daca respecti cateva principii minime de estetica in procesul de amenajare.

 

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

seventeen + four =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?