Care sunt tendintele in materie de usi glisante in 2022?

Design-ul modern este un stil de amenajare  care se remarca prin simplitate si functionalitate. Conceptele-cheie  se reliefeaza prin intermediul suprafetelor netede, fibrelor naturale si a motivelor minimaliste. De obicei, design-ul modern se identifica in predominanta liniilor drepte si elegante, forme geometrice simple si suprafete de reflexie a luminii naturale. Usile glisante se integreaza eficient in acest stil, intrucat indeplinesc criteriile principale. Acestea au un sistem de functionare liniar, ofera spatiu suplimentar si au un aspect estetic. Datorita functionalitatii si simplitatii lor, se integreaza eficient in design-ul modern si au devenit una dintre cele mai impactante tendinte in 2022.

Citeste in continuare si vei descoperi care tipuri de usi glisante sunt la moda in acest an si de ce se adapteaza eficient la stilul modernist.

Usa glisanta sticla- un design unic

Usa glisanta din sticla este o varianta functionala care ofera spatiu suplimentar intr-o locuinta. Aceasta inlocuieste peretele despartitor dintre doua incaperi si delimiteaza eficient. In plus, structura din sticla incurajeaza raspandirea luminii naturale in intreaga locuinta. Cu toate acestea, usa glisanta din sticla este disponibila in doua variante:  cea cu sticla transparenta si cea cu sticla sablata. A doua categorie se remarca prin caracterul sau mat si posibilitatea de a inscriptiona modele personalizate pe suprafata sa pentru un plus de eleganta. Usa glisanta din sticla se integreaza eficient in design-ul modern, intrucat incurajeaza reflexia luminii naturale, reliefeaza liniile drepte si caracterul sau neutru.  Aceasta piesa face parte din tenditele anului 2022 in materie de usi glisante datorita aspectului elegant si al aerului sofisticat. Daca iti doresti sa instalezi o usa glisanta din sticla in locuinta ta, atunci trebuie sa apelezi la specialisti in servicii de taiere beton pentru a decupa peretele.

Usa glisanta in perete- spatiu suplimentar

Usa glisanta in perete functioneaza intr-o maniera liniara datorita sistemului elegant de inchidere- deschidere.  Aceasta este disponibila intr-o varietate de tonuri cromatice si se remarca prin liniile simple. Datorita sistemului de deschidere strict linear, usa glisanta in perete ofera un plus de spatiu proprietarului sau. Functionalitatea sa este principalul criteriu pentru care majoritatea persoanelor aleg sa o instaleze in locuinta lor. O usa glisanta in perete se integreaza eficient in design-ul modern si in tendintele anului 2022. Prin liniile drepte, suprafata neteda si aspectul fin, aceasta redefineste estetica spatiului din locuinta.  Datorita caracterului functional si al simplitatii sale, usa glisanta in perete indeplineste criteriile principale ale design-ului modern.

Asadar, usile glisante se integreaza eficient in acest stil de amenajare prin liniile simple, suprafata neteda si functionalitatea lor. Cele din sticla si cele in perete sunt doua tendinte impactante, iar majoriatea persoanelor aleg sa integreze aceaste piese in locuinta lor.

 

 

 

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

1 + eight =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?