reamenajare interioara spatiu comercial

Ponturi pentru reamenajarea unui spatiu comercial

Aspectul unui spatiu comercial s-a schimbat in ultimul timp spre unul spatios, luminos si nu foarte aglomerat. Daca detii un spatiu comercial de multi ani si nu ai facut inca o schimbare, acum este timpul. Un magazin care are acelasi aspect inca de cand s-a deschis nu mai este la fel de atragator pentru clienti. La fel ca in domeniul fashion, si designul spatiilor comerciale se schimba cu trecerea timpului.

Si atunci ce poti face pentru reamenajarea unui spatiu comercial?

In primul rand, trebuie sa iti regandesti organizarea spatiului pentru a fi cat mai mare. Clientii au nevoie de loc sa treaca printre rafturi si vitrine. De altfel, produsele au si ele nevoie de loc pentru a fi aranjate in functie de categorii, sortimente, etc.

Pentru diferite lucrari ce implica echipamente profesionale si personal calificat, trebuie sa apelati la o firma specializata in acest domeniu.

Daca vrei sa iti maresti spatiul prin daramarea unui perete, cea mai eficienta metoda este demolarea controlata. Aceasta lucrare se poate face prin trei modalitati:

  • cu robotul pentru demolari Brokk 90, controlat de la distanta
  • cu pistonul actionat hidraulic
  • cu clestele hidraulic de sfaramare

Avantajele robotului sunt siguranta, manipularea usoara si puterea, iar avantajele celorlalte doua unelte sunt ca nu produc praf, zgomot si vibratii si pot fi folosite in spatii greu accesibile.

Aspectul pardoselii a ajuns acum la rang de arta prin utilizarea betonului slefuit sau a betonului amprentat. Betonul slefuit ofera magazinului tau un aspect luxuriant si stralucitor, iar cel amprentat poate da un strop de culoare prin diferite modele.

Pentru a avea o astfel de pardoseala, este nevoie de slefuirea betonului. Aceasta tehnica poate fi folosita si in cazul in care vrei doar sa repari unele fisuri ale betonului sau sa indepartezi murdaria.

In cazul in care vrei sa pui geamuri sau usi in locuri noi, sau sa creezi spatiu intr-un perete unde sa amplasezi un raft, ai nevoie de tehnica diamantata de taiere a betonului. Cele mai bune utilaje pentru aceste lucrari sunt discul diamantat si firul diamantat. Ele permit taierea materialelor dure, cum ar fi betonul armat, stalpi, grinzi, pereti, etc. Avantajele acestor unelte sunt: optimizarea timpului de lucru, reducerea prafului si asigurarea unor finisaje netede.

Iar nu in ultimul rand daca ai nevoie de dotarea spatiului comercial cu aer conditionat, instalatii electrice sau sanitare noi, cea mai potrivita metoda este perforarea betonului cu tehnica diamantata. Astfel vei obtine gauri perfect rotunde, fara a pune in pericol structura materialului. Avantajele sunt: timp scurt de executie, precizie, fara socuri sau vibratii.

 

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

five × 4 =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?