carotare diamantata

Avantajele oferite de proiectele de carotare

Proiectele din domeniul constructiilor care utilizeaza tehnica de carotare presupun atasarea unei carote diamantate pe o masina de taiat, prin care se pot realiza gauri precise in materiale dure, precum betonul, betonul armat, caramida, BCA-ul sau chiar piatra naturala. Aceste servicii de perforare beton sunt singurele modalitati prin care pot fi realizate gaurile de evacuare pentru hote, aparate de aer conditinat, instalatii electrice si sanitare si multe altele.

Tehnica de carotare – beneficii

  • Spre deosebire de alte proiecte din domeniul constructiilor, precum demolari sau spargeri de pereti, munca de carotare este mai rapida. De exemplu, executarea unei simple gauri pentru hota dureaza pana la maximum 45 de minute. Desigur, acest lucru este proportional cu cantitatea de armatura din zid, care, daca este mai mare, poate creste timpul de lucru.
  • Nu este afectat finisajul sau siguranta peretilor, deoarece prin carotare nu se foloseste percutie. Carota diamantata patrunde cu usurinta in perete, fara a crapa alte zone din perete si fara a provoca zgomot.
  • Reprezinta o tehnica curata, motiv pentru care se poate realiza chiar si dupa ce s-a finalizat constructia sau renovarea. In urma acestui process nu va rezulta praf, doarece masina de taiat foloseste apa pentru racire si curatare, care este colectata la iesirea din apparat, intr-un recipient atasat.
  • Gaurile in beton cu carota diamantata se pot realiza chiar si pentru peretii care dispun de izolatie termica, fara ca aceasta sa fie afectata. Izolatia exterioara este taiata cu precizie de carota, fara a fi impinsa sau strivita in vreun fel.

Alegeti profesionalismul

Pentru a beneficia de servicii de cea mai inalta calitate, eficiente si sigure, apelati la firme specializate in taiere beton. Acestea dispun de mesteri priceputi, cu o experienta vasta in domeniu, care dispun de asemenea de materialele potrivite pentru fiecare proiect. In plus, recomandam efectuarea unei expertize inainte de inceperea proiectelor, pentru a se stabili tipul de material pe care se va lucra si uneltele ce trebuie folosite.

 

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

eighteen − thirteen =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?