Top 3 servicii la care sa apelezi daca vrei sa faci modificari in casa: carotare, taiere sau demolari beton

Ai in plan ca in anul acesta sa faci cateva modificari in casa ta? Cu ajutorul reorganizarii incaperilor, exista o multime de modalitati de a obtine mult mai mult spatiu liber si un design modern. Noi te vom ajuta cu informatiile necesare despre cele mai importante servicii de care trebuie sa tii cont.

Esti curios? Citeste despre topul celor 3 servicii de care trebuie sa tii cont cand faci modificari in casa.

 

Taiere beton: un proces indispensabil pentru deschiderile in pereti

 

Taierea betoanelor este unul dintre cele mai cautate si solicitate servicii. Acesta iti permite sa realizezi o multime de modificari la nivelul peretilor sau a altor suprafete. Prin intermediul lor, o echipa de specialistii cum este a noastra, va interveni si va executa portionarea planseelor, goluri pentru usi, reducerea inaltimilor anumitor ziduri.

In functie de modificarile dorite de clientii nostri, executam rapid si eficient orice tip de taieri. Utilizam un echipament de ultima generatie, care permite aplicarea unei tehnici diamantate. Prin aceasta putem oferi interventii la nivelul materialelor, fara microfisuri care pot cauza probleme ale rezistentei materialului. In plus, cu ajutorul acestei tehnici si taieturile sau carotarea sunt efectuate cu mult mai multa precizie.

Vrei sa scapi de un perete din casa ta sau ai nevoie de decupaje la nivelul lui? Trebuie sa apelezi la servicii taiere beton.

 

Carotarea betonului: crearea unor gauri profesionale

 

Si aceasta este un serviciu foarte des solcitat, pentru ca majoritatea dintre noi, la un moment dat, avem nevoie de asamblarea unei hote sau instalatii pentru centrale sau aer conditionat. La fel ca in cazul taierilor si carotarea este o metoda utilizata frecvent, mai ales pentru constructiile civile.

Orice interventie de acest tip trebuie realizata cu un echipament modern, pentru obtinerea unor carote perfect rotunde. Te intrebi cand poti apela la aceste servicii? In situatii in care ai nevoie de realizarea unor spatii rotunde in orice tip de material dur, precum:

  • Spatiul pentru introducerea unei hote in bucatarie
  • Crearea unor instalatii sanitare sau electrice
  • Spatii pentru instalatia centralei sau cea a aerului conditionat

 

Echipa Avis Bucuresti realizeaza si servicii pentru carota beton in Bucuresti, dar si in restul tarii. Instrumentele noastre ofera precizie in executie si eliminarea deranjul legat de zgomot sau mizerie.

 

Serviciile pentru demolari controlate: costuri minime si eliminarea portiunilor nedorite din casa

Demolarile realizate de noi sunt perfecte pentru reamenajarea casei tale. Realizam servicii pentru demolari controlate, adica in interiorul cladirilor de mici dimensiuni. Prin intermediul acestora, fata de metoda traditionala, echipa noastra nu cauzeaza vibratii la nivelul intregii structurii a peretilor si nici zgomote deranjante.

Spre deosebire de alte metoda, cea aplicata de noi nu este la fel de costusitoare si nici nu produce deranj. Specialistii nostri se vor ocupa de eliminarea zidurilor, parapetilor, stalpilor sau grinzilor. Stim faptul ca iti doresti cateva modificari, care sa nu iti cauzeze stres, iar noi ne-am adaptat serviciile pentru a rezolva aceasta problema.

Ai posibilitatea de a apela la noi inclusiv pentru servicii demolari controlate. Te  vom ajuta sa reamenajezi casa sau sa instalezi echipamentele de uz casnic. Iti oferim preturi avantajoase si consultanta, pentru o experienta cat mai placuta.

Apeleaza la echipa Avis Bucuresti pentru serviciile de taiere, carota sau demolari beton!

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

11 + 9 =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?