Slefuire beton: proces, beneficii si costuri

Daca iti doresti sa iti reconditionezi pardoseala din beton, trebuie sa stii cateva detalii despre implicarile acestui proces.

Citeste mai departe pentru a afla cele mai importante informatii despre slefuire beton  si despre serviciile noastre.

Beneficii slefuire beton

Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru pardoseli din beton, datorita durabilitatii sale si a versatilitatii. Betonul este usor de finisat, poate fi modificat in diverse feluri, in functie de nevoile si dimensiunile fiecarei case.

Procesul de slefuire intervine atunci cand:

  • Exista fisuri la nivelul pardoselii, care se pot extinde pe intreaga suprafata.
  • Betonul nu este turnat conform standardelor si se erodeaza mai repede.
  • Finisajul nu este aplicat corespunzator si exista denivelari.
  • Se doreste reconditionarea pardoselii, pentru vopsire sau polisare.
  • Eliminarea infiltratiilor si a murdariei.

Procesul de slefuire presupune aplatizarea suprafetei, eliminarea fisurilor sau pregatirea lui pentru interventii viitoare. Slefuirea betonului va conferi pardoselii structura imbunatatita, rezistenta indelungata si mai putin efort pentru intretinerea ei. Printre alte beneficii mai putem enumera si prelucrarea estetica variata, pe care o poti aplica ulterior, dupa preferinte. 

Slefuire beton profesionista

In general, pentru un astfel de proces este folosita tehnica diamantata. De ce? Pentru ca instrumentele, precum discul si carotele diamantate ofera precizie, rapiditate si eficienta.

Echipamentul diamant este una din tehnologiile revolutionare in acest domeniu.

Prelucrarea si finisarea pardoselii este mult mai rapida si mult mai fin realizata. Textura pardoselii va fi net superioara, cu o durabilitate foarte mare si cu un aspect de marmura.

De ce ar fi important echipamentul utilizat?

Pentru ca in functie de instrumentele cu care se prelucreaza pardoseala si aceasta va avea o calitate mult mai buna. Spre deosebire de alte firme care folosesc echipament vechi si timpul de procesare este mult mai indelungat. Astfel detalii se reflecta in rezistenta pardoselii. O slefuire a betonului cu expertiza si echipamentul adecvat se va reflecta si in felul in care sunt aplicate ulterior materialele pe pardoseala.

Slefuire beton pret

Asa cum am dezvoltat anterior, calitatea unei slefuiri este redata de tehnologia de prelucrare si experienta celui care o foloseste. Pretul unor astfel de servicii depinde de mai multe variabile:

  • Dimensiunea pardoselii si timpul de prelucrare.
  • Experienta echipei la care ai apelat si consultanta oferita.
  • Tipul de echipament folosit, care ofera si calitatea pardoselii.
  • Tipul de slefuire si complexitatea executiei.

Slefuire beton cu Avis Bucuresti

Echipamentul nostru este diamantat, ceea ce inseamna ca oferim servicii de slefuire rapide si la cele mai inalte standarde. 

De ce ne-ai alege?

Pentru ca avem o expertiza de peste 15 ani, utilizam echipament de ultima generatie si ne adaptam procesul de executie dupa nevoile clientului. Suntem specializati in prelucrarea betonului si oferim servicii si de taiere beton. Ne poti gasi atat in Bucuresti, cat si in afara lui.

Alege calitatea cu serviciile Avis Bucuresti!

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

three + eight =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?