De ce sa alegi carotarea cu disc diamantat

Taierea betonului este un chin dupa terminarea procesului- mult praf, gaurile din pereti nu sunt uniforme sau corect efectuate. De aceea ai nevoie de meseriasi care sa te ajute in procesul  de carotare cu disc diamantat .  Totodata, carota diamantata  este foarte economica si silentioasa.

 De ce sa alegi carotarea cu disc diamantat

 Carotarea vine cu multe beneficii si din punct de vedere estetic:  dupa taierea cu o carota pentru beton armat marginea ramane fina  si bine definita, iar materialul din jurul  gaurii nu este afectat.

Discul diamantat este folosit pentru taierea sau perforarea materialelor dure si este esential in industria constructiilor. Sculele electrice performante de taiere sunt cele prevazute cu disc diamantat. Inainte de a alege un anumit disc diamantat este util sa aflati cum sunt facute si cum functioneaza. Sculele profesionale permit taierea, perforarea si gaurirea diferitelor materiale de constructie, precum betonul, caramizile, sticla si metalele.

 Avantajele carotarii cu disc diamantat

  • Taierea cu disc diamantat este eficienta, optimizeaza timpul de lucru si garantat usureaza munca in domeniul constructiilor;
  • Echipamentele dotate cu disc diamantat permit o performanta  deosebita a lucrarilor, iar betonul poate fi sectionat in profunzime si pe lungimi mari;
  • Lucrarile de taiere cu disc diamanat asigura finisaje netede;
  • Taierea cu disc diamantat permite sectionarea betonului atat pe verticala, cat si pe orizontala.

 Ce masini se folosesc pentru gaurirea cu disc diamantat

Principalul avantaj al masinilor de gaurit cu disc diamantat este ca acestea permit sectionarea oricarui tip de structura. Cele mai folosite masini pentru carotarea  cu disc damantat sunt: masina de taiat cu disc diamantat electrica de 32 kW si masini de taiat cu disc diamantat hidraulice de 15 si 32 kW.

 Cand apelezi la o echipa pentru tehnica de carotare cu disc diamantat?

Tehnica de carotare cu disc diamantat este cea mai folosita pentru ca avantajele sunt exceptionale.  Acesta tehnica se recomanda atunci cand vrei sa obtii o gaura perfect definita  pentru: gurile de aerisire, instalatii termice, electrice si sanitare, centrale termice si aer conditionat.

Totodata, aceasta tehnica cu disc diamantat are si alte beneficii, precum:

  • Timp rapid pentru executarea lucrarii;
  • Rezistenta in timp;
  • Proces de gaurire simplu si curat;
  • Gaurile facute sunt perfect rotunde .

Se pot efectua lucrari cu disc diamantat  si cu taiere umeda?

Daca un disc diamantat pentru taiere umeda este folosit prin utilizarea unei cantitati necorespunzatoare de lichid de racire sau chiar pentru taiere uscata, lama de diamant se supraincalzeste si se deterioreaza rapid.

Asadar, daca ai nevoie de o lucrare sau o interventie pentru taierea betonului firma noastra iti sta la dispozitie  cu servicii  de taiere beton cu disc diamantat, dar si demolari controlate in conditii de maxima siguranta.  Echipamentele din dotare ne permit sa ne implicam si in proiecte personalizate pe care le finalizam cu succes. 

 

 

By: TaiereBeton.ro
In: Sfaturi utile
0
TaiereBeton.ro

Lasa un comentariu

All fields with * are required.

ten + 8 =

Open chat
1
Scan the code
👋 Aveti nevoie de ajutor ?